top of page
  • David Holm

Utforsk mulighetene med big data

Big Data er raskt i ferd med å forandre måten bedrifter arbeider på. Overraskende nok er det fortsatt mange bedrifter som har dataene sine lagret på en støvete server i kontorkjelleren. Men den gode nyheten er at vinden er i ferd med å snu. I dag har stadig flere bedrifter begynt å forstå fordelene ved å utforske og koble sammen disse dataene, som er opphavet til begrepet "big data".

Men hva er big data? Og hvordan virker det? Data er alt. Alt som en gang var, og alt som en gang vil bli. Big data kan se inn i sjelen din. Er det sant? Nei. Men det er ikke langt unna sannheten! Når organisasjoner innser viktigheten av en ny tilnærming til datainitiativer, vil fordelene ved å skape ny innsikt og en dypere forståelse av virksomheten, være en sterk pådriver for retur på avkastningen. Det er mange komponenter ved big data, men enten det dreier seg om forutsigende analyser, sammenkobling av datasett, komplekse algoritmer, maskinlæring, instrumentbord eller enkel integrering, finnes det nesten helt sikkert en løsning som fungerer for din bedrift, uansett størrelse. Du kommer til å forstå hvordan kundene tenker. Kanskje kan du til og med spå om fremtiden ... Forretningsprinsippet er nøyaktig det samme som før. Inntekter skapes, kostnader trekkes fra og profitt blir (forhåpentligvis) generert. Men som vi alle er klar over, har graden av digital avhengighet på arbeidsplassen økt dramatisk. Nå kan bedrifter bruke sine nye data til å skaffe seg dypere og mer nøyaktig innsikt. Hva betyr dette for gjennomsnittlige små og mellomstore bedrifter? I dag finnes det mange ulike måter å lagre og analysere data på. En av de største trendene er å bruke skyen i prosessen. Med tilgang via nettskyen gjør big data at små og mellomstore bedrifter kan dra nytte av verktøyene som tidligere kun var forbeholdt store selskaper. Så nå kan bedrifter av alle størrelser og typer bruke big data for å blomstre. Big data forvandler bransjen på samme måte som Gutenbergs trykkpresse omformet bokproduksjonen på 1400-tallet. Det klokeste du kan gjøre, er å ha en åpen innstilling til fremtiden og dra fordel av forandringer. Ellers vil du bli etterlatt i en sky av støv heller enn en sky av data. Vil du vite mer om den siste utviklingen innen big data? Last ned vår trendrapport og kom i gang!

Big Data er raskt i ferd med å forandre måten bedrifter arbeider på. Overraskende nok er det fortsatt mange bedrifter som har dataene sine lagret på en støvete server i kontorkjelleren. Men den gode nyheten er at vinden er i ferd med å snu. I dag har stadig flere bedrifter begynt å forstå fordelene ved å utforske og koble sammen disse dataene, som er opphavet til begrepet "big data".

Men hva er big data? Og hvordan virker det? Data er alt. Alt som en gang var, og alt som en gang vil bli. Big data kan se inn i sjelen din. Er det sant? Nei. Men det er ikke langt unna sannheten! Når organisasjoner innser viktigheten av en ny tilnærming til datainitiativer, vil fordelene ved å skape ny innsikt og en dypere forståelse av virksomheten, være en sterk pådriver for retur på avkastningen. Det er mange komponenter ved big data, men enten det dreier seg om forutsigende analyser, sammenkobling av datasett, komplekse algoritmer, maskinlæring, instrumentbord eller enkel integrering, finnes det nesten helt sikkert en løsning som fungerer for din bedrift, uansett størrelse. Du kommer til å forstå hvordan kundene tenker. Kanskje kan du til og med spå om fremtiden ... Forretningsprinsippet er nøyaktig det samme som før. Inntekter skapes, kostnader trekkes fra og profitt blir (forhåpentligvis) generert. Men som vi alle er klar over, har graden av digital avhengighet på arbeidsplassen økt dramatisk. Nå kan bedrifter bruke sine nye data til å skaffe seg dypere og mer nøyaktig innsikt. Hva betyr dette for gjennomsnittlige små og mellomstore bedrifter? I dag finnes det mange ulike måter å lagre og analysere data på. En av de største trendene er å bruke skyen i prosessen. Med tilgang via nettskyen gjør big data at små og mellomstore bedrifter kan dra nytte av verktøyene som tidligere kun var forbeholdt store selskaper. Så nå kan bedrifter av alle størrelser og typer bruke big data for å blomstre. Big data forvandler bransjen på samme måte som Gutenbergs trykkpresse omformet bokproduksjonen på 1400-tallet. Det klokeste du kan gjøre, er å ha en åpen innstilling til fremtiden og dra fordel av forandringer. Ellers vil du bli etterlatt i en sky av støv heller enn en sky av data. Vil du vite mer om den siste utviklingen innen big data? Last ned vår trendrapport og kom i gang!

http://www.cloudxtract.com/5-big-data-trender-som-vil-v%C3%A6re-til-fordel-for-sme?hsCtaTracking=0ce44231-990b-4ebc-852b-ba137705068e%7C7a407bdc-ee44-4221-9581-d7b5678b0c16

bottom of page